• SEGURIDAD DE REDES

    MCNAB, CHRIS ANAYA MULTIMEDIA Ref. 9788441517516 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Para conocer y subsanar las vulnerabilidades de un sistema es necesario profundizar en las características de los ataques a los que puede ser sometido. No obstante, muchos administradores únicamente logran alcanzar los límites de sus sistemas de forma casual. Con esta obra, descubrirá las estrateg...
    Dimensions: 225 x 175 x 25 cm Peso: 750 gr
    No disponible
    36,50 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-415-1751-6
    • Data d'edició : 01/09/2004
    • Idioma : CASTELLANO
    • Autors : MCNAB, CHRIS
    • Nª de pàgines : 464
    • Col·lecció : O'REILLY (ANAYA MULTIMEDIA)
    • Nº de col·lecció : 217
    • Any d'edició : 2004
    Para conocer y subsanar las vulnerabilidades de un sistema es necesario profundizar en las características de los ataques a los que puede ser sometido. No obstante, muchos administradores únicamente logran alcanzar los límites de sus sistemas de forma casual.

    Con esta obra, descubrirá las estrategias que siguen los expertos en seguridad de redes empresariales para identificar y determinar los riesgos existentes en las redes informáticas, logrando de esta manera una reducción significativa de riesgos.

    Este libro comienza presentando las herramientas y rápidamente le conduce a través de los medios de los que dispone un atacante para aprender sobre las máquinas que forman su red. De esta manera, se progresará tanto en el conocimiento de los componentes de su red, como en los diferentes servicios en ejecución y cómo pueden ser atacados, de modo que descubra progresivamente y de una manera efectiva las técnicas a seguir para combatir los temidos ataques.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades