• MUNDO DESDE 1945.EL

    JAVIER PANIAGUA ANAYA TEXT Ref. 9788420756592 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    La nueva configuración mundial tras la guerra, con la creación de dos grandes bloques y sus respectivas áreas de influencia, abre este volumen, que ofrece una panorámica de la evolución mundial desde 1945 hasta nuestros días. El recorrido por los países de la Europa occidental culmina con el camino ...
    Dimensions: 191 x 137 x 7 cm Peso: 154 gr
    Disponible
    9,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-207-5659-2
    • Data d'edició : 01/03/2005
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : JAVIER PANIAGUA
    • Nª de pàgines : 96
    • Col·lecció : BIBLIOTECA BASICA DE LA H
    • Any d'edició : 2005
    La nueva configuración mundial tras la guerra, con la creación de dos grandes bloques y sus respectivas áreas de influencia, abre este volumen, que ofrece una panorámica de la evolución mundial desde 1945 hasta nuestros días. El recorrido por los países de la Europa occidental culmina con el camino hacia la Unión Europea. Le sigue un análisis de la Europa del Este y de la URSS, que nos conduce hasta la caída del socialismo y la creación de la CEI. Aborda después el Tercer Mundo, China, y la descolonización asiática y africana. Estados Unidos, hasta el triunfo de Clinton, la continua inestabilidad en los países de América del Sur, el mundo árabe, el estado de Israel, el nacionalismo islámico y el fundamentalismo religioso cierran esta visión general.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades