• QANDIL LUCES DE PONIENTE

    LA ASOMBROSA PERVIVENCIA DE LAS RAÍCES JUDÍAS Y MUSULMANAS QUE LATEN EN NOSOTROS

    MARTINEZ DALMASES, FRANCISCO ALMUZARA Ref. 9788492924790 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Durante siglos, una realidad que muchos intuían o percibían se mantenía al mismo tiempo oculta y postergada. Aunque se pretendía aniquilar el legado de nuestros antepasados, muchas de nuestras costumbres, tradiciones e incluso nuestra misma piel revelaban que las raíces permanecían ahí, que seguían ...
    Ancho: 150 cm Largo: 240 cm Peso: 474 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    21,95 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-92924-79-0
    • Data d'edició : 01/03/2011
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : MARTINEZ DALMASES, FRANCISCO
    • Nª de pàgines : 268
    • Col·lecció : ANDALUCÍA
    • Any d'edició : 2011
    Durante siglos, una realidad que muchos intuían o percibían se mantenía al mismo tiempo oculta y postergada. Aunque se pretendía aniquilar el legado de nuestros antepasados, muchas de nuestras costumbres, tradiciones e incluso nuestra misma piel revelaban que las raíces permanecían ahí, que seguían cumpliendo su cometido, dando vida a la memoria colectiva. Bastaba que alguien arañase un poco en la Historia para decirnos quiénes somos realmente, para testimoniar que muchos de nosotros, aunque pueda sorprender en primera instancia, tenemos ancestros judíos o musulmanes en el adarve de nuestro pasado. Desde la rica tradición oral hasta las viejas crónicas de los pueblos silenciosos, desde las investigaciones de historiadores olvidados a los rastros gnósticos en el ser hispano, se da a luz en esta obra una historia jamás contada. El testimonio de quienes, ocultos entre nosotros, descendientes de judíos o musulmanes, permanecieron negados e ignorados... hasta hoy.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades