• PRESO DE VENTAS, LA

    RECORDS D'UNA EMPRESONADA (1939-1942)

    NÚÑEZ, MERCÉ COSSETANIA EDICIONS Ref. 9788497913478 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    A La presó de Ventas Mercè Núñez Targa ens explica el periple des que les tropes franquistes la fan presonera, el 10 de novembre de 1939, fins que gràcies a un cop de sort aconsegueix alliberar-se dels barrots de les presons franquistes, el 21 de gener de 1942. Amb el seu relat vol donar testimoni d...
    Ancho: 133 cm Largo: 210 cm Peso: 250 gr
    No disponible
    11,60 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-9791-347-8
    • Data d'edició : 01/02/2008
    • Idioma : CAT
    • Autors : NÚÑEZ, MERCÉ
    • Nª de pàgines : 136
    • Col·lecció : ALTRES
    • Any d'edició : 2008
    A La presó de Ventas Mercè Núñez Targa ens explica el periple des que les tropes franquistes la fan presonera, el 10 de novembre de 1939, fins que gràcies a un cop de sort aconsegueix alliberar-se dels barrots de les presons franquistes, el 21 de gener de 1942. Amb el seu relat vol donar testimoni de totes aquelles dones amb qui va entrar en contacte i de totes aquelles tragèdies que amagaven; ens vol mostrar la història silenciada dels perdedors de la Guerra Civil que es van quedar dins de l'Estat espanyol i el dur camí que van haver d'emprendre o el que ja no van poder ni tan sols gairebé començar; però no la dels perdedors en general sinó la d'un grup més concret dins d'aquest, la del grup més a l'ombra, més oblidat, la de les dones, unes dones que sense passar a la Història, escrita amb majúscules, van ser unes autèntiques lluitadores i es van mantenir fermes fi ns al fi nal, o com a mínim, fins al seu final.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades