• 1000 TESTIMONIS SOBRE BARCELONA

    PERMANYER, LLUIS LA CAMPANA Ref. 9788496735057 Ver otros productos del mismo autor
    L'any 1993, Lluís Permanyer va publicar un llibre que recollia cites i testimonis sobre Barcelona de personatges no catalans. L'edició es va exhaurir ràpidament. L'autor va decidir continuar el seu esforç d'investigació, i el resultat d'una exploració incansable ha estat aquest volum, 1.000 testimon...
    Peso: 250 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    29,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-96735-05-7
    • Data d'edició : 01/11/2007
    • Idioma : Catalán
    • Autors : PERMANYER, LLUIS
    • Nª de pàgines : 880
    • Any d'edició : 2007
    L'any 1993, Lluís Permanyer va publicar un llibre que recollia cites i testimonis sobre Barcelona de personatges no catalans. L'edició es va exhaurir ràpidament. L'autor va decidir continuar el seu esforç d'investigació, i el resultat d'una exploració incansable ha estat aquest volum, 1.000 testimonis sobre Barcelona, que conté més del doble de cites.

    És un arsenal de cites al llarg de més de 2.000 anys, en el qual Barcelona és evocada en la literatura, el còmic, el disseny, la pintura, la música, la cançó. Es tracta d'un recull documental sense precedents, i molts dels testimonis sorprendran el lector.

    Hi apareixen: André Breton, Virginia Woolf, Tirso de Molina, Paul McCartney, Lionel Richard, Walt Whitman, Victor Hugo, Lope de Vega, Umberto Eco, Albert Camus, Le Corbusier, Karl Marx, Miguel de Unamuno, Stendhal, Voltaire, Felip II, Ar-razí, Francisco de Quevedo, Arturo Pérez-Reverte, Jean Selz, A. Jouvin, Federico García Lorca, Bartolomé de las Casas, Bob Dylan, Prudenci, André Stil, Tom Wolfe, Cristòfol Colom, Émile Zola, Blas Ortiz, Luis Núñez, Elie Wiesel, Luis Buñuel, Ingrid Bergman, Gustave Flaubert, Honoré de Balzac, Luis de Góngora, Octavio Paz, Marcel Duchamp, Freddie Mercury, Federico Fellini, Caetano Veloso, Woody Allen, Mateo Alemán, Orson Welles, Mario Vargas Llosa, Jeremy Irons, Pablo Neruda, Truman Capote, Albert Einstein, Leonard Cohen, Norman Foster, Eric Clapton, etc.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades