• TOTES LES PREGUNTES SOBRE CRISTOFOR COLOM

    BASSA, DAVID LLIBRES DE L'INDEX Ref. 9788495317254 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Si el Descobridor d'Amèrica, Cristòfor Colom, és de la família Colom de Barcelona; si Pals és la vila de l'Empordà des d'on se surt cap a Amèrica; si la primera administració americana va ser feta exclusivament per catalans; si els Pinçon eren portuguesos establerts a l'Empordà, en l'època que el Co...
    Ancho: 143 cm Largo: 220 cm Peso: 120 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    14,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-95317-25-4
    • Data d'edició : 01/03/2015
    • Idioma : CATALA
    • Autors : BASSA, DAVID
    • Nª de pàgines : 154
    • Col·lecció : DESCOBERTA
    • Nº de col·lecció : 33
    • Any d'edició : 2015
    Si el Descobridor d'Amèrica, Cristòfor Colom, és de la família Colom de Barcelona; si Pals és la vila de l'Empordà des d'on se surt cap a Amèrica; si la primera administració americana va ser feta exclusivament per catalans; si els Pinçon eren portuguesos establerts a l'Empordà, en l'època que el Conestable de Portugal era rei de Catalunya; si el nom d'Amèrica ve d'Americ o Aimeric, un parent dels Colom barcelonins; si Jamaica ve de Jacme o Jama, el nom del germà de Cristòfor Colom; si Fray Bartolomé de las Casas era Bartomeu de Cases; si la censura de tot el descobriment i primera administració d'Amèrica feta per Ferran el catòlic i els seus successors, perquè la Monarquia no va voler complir els acords econòmics i patrimonials de les Capitulacions de Santa Fe amb la família Colom...

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades