• RETORNO A... PARIS

    GUIA

    CORDOBA-MENDIOLA, DANIEL Y MARTA MARIN ANGLADA ESFERA DE LOS LIBROS Ref. 9788497349840 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Un nuevo concepto de guía para los que quieren ver la ciudad con una mirada diferente.Ésta es una guía diferente para gente diferente.Personas, como tú, que quieren volver a una ciudad y verla con una mirada nueva, original, lejos de los circuitos habituales y siempre masificados.¿Te gustaría recorr...
    Peso: 250 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    19,50 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-9734-984-0
    • Data d'edició : 01/06/2010
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : CORDOBA-MENDIOLA, DANIEL Y MARTA MARIN ANGLADA
    • Nª de pàgines : 160
    • Col·lecció : RETORNO
    • Any d'edició : 2010
    Un nuevo concepto de guía para los que quieren ver la ciudad con una mirada diferente.


    Ésta es una guía diferente para gente diferente.


    Personas, como tú, que quieren volver a una ciudad y verla con una mirada nueva, original, lejos de los circuitos habituales y siempre masificados.


    ¿Te gustaría recorrer la rue Lepic de la mano de la traviesa Amélie? ¿Y saber por qué la mítica place Vendôme da forma al frasco del Chanel Nº5, fragancia insignia de la casa? ¿Y moverse por el París de Daft Punk? ¿Y visitar el edificio en el que vivió Proust tras recubrir todas las paredes de corcho para aislarse de cualquier ruido?


    Los autores de esta guía tan especial 8722;una investigadora y profesora experta en Estética y el analista de tendencias más reconocido de España8722; te animan a recorrer París con otros ojos, a descubrir espacios inesperados, cafés poco bulliciosos donde sentarse a leer o esquinas recónditas desde las que ver pasar la vida. Y ello sin olvidar los básicos ?los principales museos, los restaurantes con las mejores vistas, las tiendas más cool8722;, a los que también dan una vuelta de tuerca.


    Es hora de retornar a París y hacerlo con una mirada diferente. Disfrútalo.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades