• DEBATE EN TORNO AL ABORTO

    20 PREGUNTAS PARA DEBATIR SIN CRISPACIÓN SOBRE EL ABORTO

    FORCANO CEBOLLADA, BENJAMÍN/MASIÁ CLAVEL, JUAN/ELZO IMAZ, JAVIER/MAYOR ZARAGOZA, FEDERICO/TERRIBAS S DESCLEE DE BROUWER Ref. 9788433026972 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    A propósito del aborto, hablamos sin atender y, si llega el caso, nos agredimos. Es hora de no olvidar lo esencial. Porque defender la vida oculta de un prenacido no debe estar por encima de respetar la vida del real contertulio que discrepa de nosotros.El absolutismo y la intransigencia han escrito...
    Dimensions: 210 x 150 x 5 cm Peso: 137 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    7,90 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-330-2697-2
    • Encuadernació : MobilPocket
    • Data d'edició : 01/02/2014
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : FORCANO CEBOLLADA, BENJAMÍN/MASIÁ CLAVEL, JUAN/ELZO IMAZ, JAVIER/MAYOR ZARAGOZA, FEDERICO/TERRIBAS S
    • Nª de pàgines : 96
    • Col·lecció : A LOS CUATRO VIENTOS
    • Nº de col·lecció : 55
    • Any d'edició : 2014
    A propósito del aborto, hablamos sin atender y, si llega el caso, nos agredimos. Es hora de no olvidar lo esencial. Porque defender la vida oculta de un prenacido no debe estar por encima de respetar la vida del real contertulio que discrepa de nosotros.

    El absolutismo y la intransigencia han escrito crueles páginas de nuestra historia. Luego, con el tiempo, descubrimos que lo defendido no fue la verdad sino espejismos. ¡Demasiadas veces!

    Vida es confiar en el otro, dialogar, entenderse, acordar. Pero es vieja y testaruda la tendencia a encapsularnos en el error o la maldad. La vida se hace armonía y progreso cuando busca la verdad incansable y humilde desde la razón, la experiencia y el saber del corazón.

    Vida es escuchar y valorar la verdad del otro venga de donde viniere, no negarla y silenciarla.

    Por la verdad -¿qué verdad?- hemos matado muchas veces, sin dejar que la vida naciera en el común buscar. Y la abortamos.

    Hay muchas vidas nacidas, adultas físicamente, pero que espiritual y éticamente quedaron frustradas, sin lograr las metas de convivencia que nos corresponden y nos habrían hecho más fraternos, responsables y felices.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades