• FALSO DILEMA DEL PRISIONERO, EL

    CAÑAS, LUIS ALIANZA EDITORIAL Ref. 9788420662701 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    EL FALSO DILEMA DEL PRISIONERO cuestiona el análisis y la conclusión del más famoso problema estudiado por la teoría de juegos: el conocido dilema del prisionero, en el cual un individuo racional debe, en principio, adoptar una conducta de deserción en todas las situaciones de posible cooperación co...
    Dimensions: 230 x 147 x 20 cm Peso: 525 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    22,50 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-206-6270-1
    • Data d'edició : 01/04/2008
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : CAÑAS, LUIS
    • Nª de pàgines : 272
    • Col·lecció : LIBROS SINGULARES, 541
    • Any d'edició : 2008
    EL FALSO DILEMA DEL PRISIONERO cuestiona el análisis y la conclusión del más famoso problema estudiado por la teoría de juegos: el conocido dilema del prisionero, en el cual un individuo racional debe, en principio, adoptar una conducta de deserción en todas las situaciones de posible cooperación con otra persona. LUIS CAÑAS, mediante un texto de fácil comprensión, describe y explica el método básico de decisión racional en ambiente de incertidumbre, centrándose en la utilización y la interpretación de modelos formales. Tras un acercamiento a los modelos de distintas situaciones de cooperación, acaba concluyendo que en muchos casos es la cooperación, y no la deserción, la conducta más racional a disposición de los humanos, o en otras palabras, el «busca tu beneficio sin preocuparte de los demás» no sirve en todas las situaciones que en el mundo real se presentan.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades