• LIBRO DE LA ENTREVISTA DE TRABAJO, EL

    PUCHOL MORENO, LUIS DIAZ DE SANTOS, S.A. Ref. 9788479789602 Ver otros productos del mismo autor
    Este libro pretende ser tu mejor amigo en este trance, ayudándote a salir con bien de las entrevistas de trabajo. En el encontrarás respuesta a los siguientes interrogantes:¿Qué es una entrevista de trabajo y qué pretende?¿Qué tipos de entrevistas y de entrevistadores existen?¿Cómo se desarrolla una...
    Dimensions: 215 x 150 x 17 cm Peso: 220 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    16,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-7978-960-2
    • Data d'edició : 01/05/2010
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : PUCHOL MORENO, LUIS
    • Nª de pàgines : 144
    • Any d'edició : 2010
    Este libro pretende ser tu mejor amigo en este trance, ayudándote a salir con bien de las entrevistas de trabajo. En el encontrarás respuesta a los siguientes interrogantes:¿Qué es una entrevista de trabajo y qué pretende?¿Qué tipos de entrevistas y de entrevistadores existen?¿Cómo se desarrolla una entrevista típica de selección?¿Cómo debo prepararme para hacer buenas entrevistas?¿Qué preguntas me puede hacer el entrevistador?¿Qué preguntas puedo o debo hacer yo por mi parte?¿Cómo puedo dominar los nervios?¿Cómo debo negociar las condiciones de incorporación y mi propio salario?¿Qué tipo de cartas puedo enviar en relación con la entrevista? Indice resumido: ¿Qué es una entrevista de trabajo y que pretende?¿Qué tipos de entrevistas existen? ¿Cómo se desarrolla una entrevista típica de trabajo? ¿Cómo debo prepararme para hacer una buena entrevista? ¿Qué preguntas me puede hacer el entrevistador? ¿Y qué preguntas puedo o debo yo hacer por mi parte? ¿Cómo puedo dominar los nervios? ¿Cómo debo negociar las condiciones de mi incorporación y mi propio salario?

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades