• VACANCES AMB DISNEY 4 ANYS

    AMB ACTIVITATS AN ANGLÈS

    VVAA CADI Ref. 9788447461585 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    A l'estiu, hi ha temps per a tot: jugar amb els amics, fer esport, passejar per la platja, prendre gelats, gaudir de la famíliaI.. per què no, també per divertir-se amb els personatges Disney?De la mà dels personatges Disney favorits, dels de sempre i dels més actuals, hem creat VACANCES AMB DISNEY!...
    Ancho: 210 cm Largo: 290 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    9,95 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-474-6158-5
    • Encuadernació : MobilPocket
    • Data d'edició : 01/05/2014
    • Idioma : Catalán
    • Autors : VVAA
    • Traductors : RICARD BONMATÍ GUIDONET
    • Ilustradors : WALT DISNEY COMPANY
    • Nª de pàgines : 72
    • Col·lecció : VACANCES AMB DISNEY
    • Any d'edició : 2014
    A l'estiu, hi ha temps per a tot: jugar amb els amics, fer esport, passejar per la platja, prendre gelats, gaudir de la família
    I.. per què no, també per divertir-se amb els personatges Disney?
    De la mà dels personatges Disney favorits, dels de sempre i dels més actuals, hem creat VACANCES AMB DISNEY!, una nova oferta de llibres que contenen activitats motivadores, atractives i adequades a cada edat, des dels 2 anys fins als 7 anys.
    Llegir, aprendre vocabulari, repassar les mates, acolorir, fer manualitats o sudokus són algunes de les nostres propostes per repassar el que s'ha après durant el curs de manera amena i divertida.
    Els nens es divertiran, i a la vegada consolidaran els continguts més importants que han adquirit durant l'any escolar.
    Una de les pretensions fonamentals en què s'han basat les activitats és que es puguin fer sense aclaparaments, per la qual cosa en cap moment el petit mostrarà rebuig a treballar una miqueta cada dia.
    Un altre objectiu és oferir al petit una proposta clara i senzilla, infantil i divertida, d'acord amb les referències que habitualment li envolten.
    Tot aconseguit. Diverteix-te amb Vacances amb Disney.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades