• COM ENS EN SORTIREM

    ROUBINI, NOURIEL/ MIHM, STEPHEN DESTINO (CATALÀ) Ref. 9788497101400 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    L'any 2009, Dick Cheney, vicepresident dels Estats Units amb Bush, va assegurar que ni el seu govern «ni ningú» havia vist venir la gran crisi. No era cert. El 7 de setembre de 2006 l'economista Nouriel Roubini havia sorprès tothom assegurant que entraríem en una «profunda depressió», tal com va suc...
    Ancho: 150 cm Largo: 230 cm Peso: 826 gr
    No disponible
    20,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-9710-140-0
    • Data d'edició : 01/09/2010
    • Idioma : Catalán
    • Autors : ROUBINI, NOURIEL/ MIHM, STEPHEN
    • Traductors : PARÉS SELLARÉS, NÚRIA
    • Nª de pàgines : 592
    • Col·lecció : ANCORA, L'
    • Any d'edició : 2010
    L'any 2009, Dick Cheney, vicepresident dels Estats Units amb Bush, va assegurar que ni el seu govern «ni ningú» havia vist venir la gran crisi. No era cert. El 7 de setembre de 2006 l'economista Nouriel Roubini havia sorprès tothom assegurant que entraríem en una «profunda depressió», tal com va succeir al cap de dos anys. També va encertar quan va predir l'esclat de la bombolla immobiliària i quan, a principis de 2008, va anunciar la imminent caiguda de dos dels colossos de les finances: al cap de poc temps, Bear Stearns malvenia les seves accions, i al setembre feia fallida Lehman Brothers.Ara, en el seu primer llibre publicat a Espanya, Roubini -amb el també expert Stephen Mihm- planteja com l'economia mundial pot sortir del pou. El lector trobarà en aquesta obra una llum de cara al futur, que es preveu positiu «si els polítics i legisladors reconeixen que per enfrontar-se a una crisi s'ha de tenir una visió de conjunt i s'han d'implementar algunes reformes radicals. Qualsevol altra cosa -conclouen seria l'equivalent a tornar a col·locar les butaques de la coberta del Titanic».Entre altres mesures, els autors proposen modificar el sistema d'indemnitzacions als directius, el procés de titulització financera i el paper de les agències de qualificació. Aposten per decisions enèrgiques en relació amb els derivats autèntiques «armes financeres de destrucció massiva», i amb la regulació i la supervisió bancàries. Prenen posicions crítiques sobre les corporacions considerades «massa grans per fer fallida» les famoses too big to fail, que en la seva opinió s'haurien de desmembrar- i reclamen la intervenció del govern per desactivar bombolles predictibles de desastroses conseqüències econòmiques.Una obra que mostra «no només com ens hem ficat en aquest embolic, sinó com en podem sortir i mantenir-nos-en allunyats». 

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades