• MEMORIAS DE UN OPERADOR DE BOLSA

    LA BIOGRAFÍA NOVELADA DE JESSE LIVERMORE, UNO DE LOS MAYORES ESPECULADORES DE TO

    LEFEBRE, EDWIN DEUSTO Ref. 9788423427369 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Larry Livingstone tiene una rara habilidad para prever el comportamiento delas cotizaciones de la Bolsa y el ansia de un especulador compulsivo. A los 15 años gana sus primeros 1.000 dólares apostando a la Bolsa en el Boston de fi nales del siglo XIX. Pero su método no vale en la Gran Manzana de Nue...
    Ancho: 150 cm Largo: 230 cm Peso: 468 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    21,95 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-234-2736-9
    • Data d'edició : 01/11/2009
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : LEFEBRE, EDWIN
    • Traductors : EDIDE, S. L.
    • Nª de pàgines : 288
    • Col·lecció : CLÁSICOS DEUSTO DE INVERSIÓN Y FINANZAS
    • Any d'edició : 2009

    Larry Livingstone tiene una rara habilidad para prever el comportamiento de
    las cotizaciones de la Bolsa y el ansia de un especulador compulsivo. A los 15 años gana sus primeros 1.000 dólares apostando a la Bolsa en el Boston de fi nales del siglo XIX. Pero su método no vale en la Gran Manzana de Nueva York, donde, con incombustible tozudez se arruina y enriquece sucesivamente.
    Una fascinante mezcla de novela histórica, económica y biográfi ca, dónde aritmética, dinero y dolce vita son lo mismo.
    Memorias de un operador de bolsa parte de una docena de artículos publicados por el periodista y escritor Edwin Lefèvre entre 1922 y 1923 en el Saturday Evening Post y narra en primera persona de vida de un operador de bolsa, alter ego del mago de las fi nanzas Jesse Livermore (1877-1940).

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades