• JUSTICIA GRATUITA GUIA DEL ABOGADO DE OFICIO 2 ED

    ALVAREZ RODRIGUEZ, CARLOS LEX NOVA Ref. 9788461452958 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Al igual que la vocación de los profesionales adscritos al turno de oficio, esta Guía ha surgido de la dimensión solidaria de la abogacía, encarnada en un grupo de entusiastas compañeros, todos ellos pertenecientes a la Comisión del Turno de Oficio del Ilustre Colegio de Abogados de Valladolid, que ...
    Peso: 250 gr
    No disponible
    16,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-614-5295-8
    • Data d'edició : 01/11/2010
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : ALVAREZ RODRIGUEZ, CARLOS
    • Nª de pàgines : 264
    • Col·lecció : DERECHO
    • Any d'edició : 2010
    Al igual que la vocación de los profesionales adscritos al turno de oficio, esta Guía ha surgido de la dimensión solidaria de la abogacía, encarnada en un grupo de entusiastas compañeros, todos ellos pertenecientes a la Comisión del Turno de Oficio del Ilustre Colegio de Abogados de Valladolid, que han decidido plasmar por escrito y de forma desinteresada todas las dudas, inquietudes y problemática que se suscitan en la prestación diaria del servicio, aportando además soluciones a las mismas.Se pretende, pues, con esta Guía orientar al Abogado de Oficio en la difícil tarea de compaginar su buena labor profesional, ya previamente acreditada, con la gestión administrativa y burocrática que se le exige en la tramitación de la justicia gratuita.Esperamos que esta Guía colme toda la avidez intelectual de los Abogados de Oficio, estando en cualquier caso abiertos a cualquier sugerencia o planteamiento diferente de los aquí expuestos, y de los que podremos participar a través de la página web y redes sociales habilitadas por la Fundación Lex Nova, tremendamente implicada con esta dimensión social de la abogacía.Los beneficios obtenidos por la venta de este libro irán destinados al proyecto "Justicia Gratuita" de Fundación Lex Nova.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades