• LEGISLACION SINDICAL

    MONTOYA MELGAR, ALFREDOED. LIT. / AGUILERA IZQUIERDO, RAQUELED. LIT. TECNOS, S.A. Ref. 9788430949342 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Agotada la 17.ª edición de esta obra, esta nueva edición procede a actualizar su contenido, ofreciendo el panorama de la extensa legislación sindical vigente. Una legislación a la que pertenecen normas específicamente sindicales (así, la Ley Orgánica 11/1985, de Libertad Sindical, o la Ley 4/1986, s...
    Dimensions: 17 x 12 x 34 cm Peso: 489 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    32,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-309-4934-2
    • Data d'edició : 01/06/2009
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : MONTOYA MELGAR, ALFREDOED. LIT. / AGUILERA IZQUIERDO, RAQUELED. LIT.
    • Nª de pàgines : 776
    • Col·lecció : BIBLIOTECA DE TEXTOS LEGALES, 43
    • Nº de col·lecció : 43
    • Any d'edició : 2009
    Agotada la 17.ª edición de esta obra, esta nueva edición procede a actualizar su contenido, ofreciendo el panorama de la extensa legislación sindical vigente. Una legislación a la que pertenecen normas específicamente sindicales (así, la Ley Orgánica 11/1985, de Libertad Sindical, o la Ley 4/1986, sobre cesión de bienes del patrimonio sindical acumulado), pero también multitud de normas sólo parcialmente dedicadas a la materia sindical: normas constitucionales, laborales, procesales, de Seguridad Social, administrativas, penales, internacionales y comunitarias.

    La presente edición incorpora como novedades principales el IV Acuerdo sobre Solución Extrajudicial de Conflictos Laborales (ASEC IV, de 2009), el Acuerdo Administración-Sindicatos en la Administración General del Estado (Res. de 26 de mayo de 2008), así como el Real Decreto 1.971/2008 y la Orden APU/2.449/2008, ambos sobre subvenciones a organizaciones sindicales.

    Recopilar, sistematizar, concordar y anotar la compleja y dispersa masa normativa que integra la legislación sindical es, una vez más el objetivo de esta obra, que aspira a facilitar con ello a agentes sociales, profesionales, estudiantes y demás interesados en la materia el conocimiento y la consulta de tan relevante sector del Ordenamiento jurídico.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades