• CAMBIAR EL PASADO

    . POSIBILIDAD Y LÍMITES DE LA LEY RETROACTIVA. UN INTENTO DE INTERPRETACIÓN DEL

    AZPITARTE SANCHEZ, MIGUEL TECNOS, S.A. Ref. 9788430947492 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    El presente libro analiza el régimen constitucional de la ley retroactiva no penal. Su utilidad es triple. En primer lugar, intenta llenar un vacío en la doctrina, pues escasena los estudios monográficos en torno al art. 9.3 de la Constitución y la cuestión no retroactiva de la ley no penal. En segu...
    Dimensions: 215 x 155 x 10 cm Peso: 223 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    13,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-309-4749-2
    • Data d'edició : 01/07/2008
    • Idioma : CASTELLANO
    • Autors : AZPITARTE SANCHEZ, MIGUEL
    • Traductors : AUTORES VARIOS
    • Nª de pàgines : 176
    • Col·lecció : BIBLIOTECA UNIVERSITARIA DE EDITORIAL TECNOS
    • Any d'edició : 2008
    El presente libro analiza el régimen constitucional de la ley retroactiva no penal. Su utilidad es triple. En primer lugar, intenta llenar un vacío en la doctrina, pues escasena los estudios monográficos en torno al art. 9.3 de la Constitución y la cuestión no retroactiva de la ley no penal. En segundo lugar, ofrece un panorama completo de la jurisprudencia comparada, que muestra todos los perfiles del tema y decanta la esencia de los interrogantes para la resolución de problemas prácticos. En este sentido, el libro profundiza en el régimen jurídico de la ley y para ellos acentúa el carácter democrático de esta fuente, así como su condición de potestad inagotable. Estos datos, articulados de forma ordenada, permiten concluir que los derechos fundamentales, son los límites que ordenan constitucionalmente los efectos de la ley en el tiempo. Finalmente, en el último capítulo, se trazan los elementos que dotan de operatividad temporal a los derechos fundamentales frente a la ley.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades