• DICCIONARIO ESCOLAR DE LA LENGUA ESPAÑOLA

    - VOX Ref. 9788483329948 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    El diccionario para toda la etapa escolar.Este diccionario presenta un diseño atractivo en dos colores que ayuda en el manejo del diccionario y en la localización de la información.Tiene más de 19 000 entradas y 38 000 significados, y hay más de 10000 entradas que ofrecen sinónimos y otras 7 000 ent...
    Dimensions: 225 x 165 x 40 cm Peso: 996 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    15,95 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-8332-994-8
    • Encuadernació : CARTONÉ
    • Data d'edició : 01/03/2008
    • Idioma : SPA
    • Autors : -
    • Traductors : AUTORES VARIOS
    • Nª de pàgines : 1056
    • Col·lecció : VOX - LENGUA ESPAÑOLA - DICCIONARIOS ESC
    • Any d'edició : 2008
    El diccionario para toda la etapa escolar.



    Este diccionario presenta un diseño atractivo en dos colores que ayuda en el manejo del diccionario y en la localización de la información.

    Tiene más de 19 000 entradas y 38 000 significados, y hay más de 10000 entradas que ofrecen sinónimos y otras 7 000 entradas con derivados.

    El diccionario presenta como novedad 32 láminas en color, con contenidos curriculares organizadas temáticamente para aprender el vocalubario de forma visual.

    Más de 2 000 observaciones gramaticales.

    Ejemplos de uso, locuciones y frases hechas.

    Adaptado a la norma ortográfica de la RAE.



    Público:

    Estudiantes de tercer ciclo de Primaria y Secundaria (10 a 15 años).

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades