• DICCIONARIO VISUAL ESPAÑOL/INGLES/FRANCES/ALEMAN/ITALIANO

    CORBEIL/ARCHAMBAULT LAROUSSE SA Ref. 9788483325117 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Español, Inglés, Francés, Alemán e Italiano. Una obra multilingüe para adquirir vocabulario a través de imágenes. La precisión y la calidad de las ilustraciones permiten una consulta inmediata y eficaz en cualquiera de los 17 apartados temáticos de la obra.Las cualidades excepcionales del Diccionari...
    Dimensions: 225 x 180 x 54 cm Peso: 1848 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    28,50 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-8332-511-7
    • Data d'edició : 01/06/2004
    • Idioma : CAS
    • Autors : CORBEIL/ARCHAMBAULT
    • Nª de pàgines : 664
    • Col·lecció : LAROUSSE - DICCIONARIOS VISUALES
    • Any d'edició : 2004
    Español, Inglés, Francés, Alemán e Italiano.

    Una obra multilingüe para adquirir vocabulario a través de imágenes. La precisión y la calidad de las ilustraciones permiten una consulta inmediata y eficaz en cualquiera de los 17 apartados temáticos de la obra.

    Las cualidades excepcionales del Diccionario Visual y su valor didáctico lo han convertido en una obra de prestigio internacional. Traducida a más de 25 lenguas y distribuida en 100 países, los 6.000.000 de ejemplares vendidos en todo el mundo avalan su reconocimiento como herramienta práctica de consulta y aprendizaje.

    Finalista (categoría libro), Premio Grafika 2003, Québec

    Premio de excelencia, Diseño Anual 2002, Communication Arts, Estados Unidos.



    20 000 palabras traducidas en cada lengua.

    3 600 ilustraciones.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades