• LACRIMAE RERUM

    ENSAYOS SOBRE CINE Y CIBERESPACIO

    ZIZEK, SLAVOJ DEBATE Ref. 9788483066591 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    El filósofo Slavoj Zizec reflexiona sobre el cine contemporáneo, las nuevas formas de expresión artística, el ciberespacio, el universo de Matrix y sus dimensiones. Un ensayo que muestra los caminos del cine y las nuevas tendencias. Slavoj Zizec es un pensador muy respetado por sus ideas y por lo va...
    Dimensions: 215 x 150 x 20 cm Peso: 384 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    19,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-8306-659-1
    • Data d'edició : 01/03/2006
    • Idioma : CAS
    • Autors : ZIZEK, SLAVOJ
    • Traductors : VILA VERNIS, RAMON;
    • Nª de pàgines : 320
    • Col·lecció : REFERENCIAS
    • Nº de col·lecció : 018027
    • Any d'edició : 2006
    El filósofo Slavoj Zizec reflexiona sobre el cine contemporáneo, las nuevas formas de expresión artística, el ciberespacio, el universo de Matrix y sus dimensiones. Un ensayo que muestra los caminos del cine y las nuevas tendencias. Slavoj Zizec es un pensador muy respetado por sus ideas y por lo variado y novedoso de su forma de escribir, comparar realidades y reflexionar sobre el mundo moderno. En esta obra aborda uno de los fenómenos de comunicación de masas más importantes del siglo XX: el cine contemporáneo. Zizec, gran conocedor del «séptimo arte» y de los medios de comunicación y su influencia en la sociedad, estudia los grandes maestros del cine y sus motivaciones: Alfred Hitchcock, Tarkovsky, David Lynch, Krzystof Kieslowski, el fenómeno Matrix o las dos caras de la «perversión espacial» con la idea de ciberespacio como suspensión de la realidad. El libro se cierra con un sorprendente capítulo final sobre la posibilidad (remota) de viajar en el espacio de la mano de los personajes de la serie Matrix.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades