• BUÑUEL POR BUÑUEL ENTREVISTAS Y CONVERSACIONES

    ENTREVISTAS Y CONVERSACIONES CON LUIS BUÑUEL

    PEREZ TURRENT, TOMAS- COLINA, JOSE DE LA PLOT EDICIONES Ref. 9788486702205 Ver otros productos del mismo autor
    «Buñuel detestaba las entrevistas, sentía horror por ese aparato electrónico llamado magnetofón y por la forma ?fálica? (decía) de los micrófonos. Sin embargo, un día, a finales de 1974, en una de esas comidas que se habían hecho ya rituales, entre el cabrito y el vino le propusimos el proyecto de e...
    Ancho: 165 cm Largo: 240 cm Peso: 525 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    17,40 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-86702-20-5
    • Data d'edició : 01/01/1993
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : PEREZ TURRENT, TOMAS- COLINA, JOSE DE LA
    • Nª de pàgines : 192
    • Any d'edició : 1993
    «Buñuel detestaba las entrevistas, sentía horror por ese aparato electrónico llamado magnetofón y por la forma ?fálica? (decía) de los micrófonos. Sin embargo, un día, a finales de 1974, en una de esas comidas que se habían hecho ya rituales, entre el cabrito y el vino le propusimos el proyecto de este libro. Para sorpresa nuestra, don Luis aceptó inmediatamente: ?Si el libro de entrevistas sale bien, ya no estaré obligado a dar ninguna otra: simplemente remitiré el libro a todos los que me pidan una?.»
    Entre 1975 y 1977, Tomás Pérez Turrent y José de la Colina llevaron a cabo estas entrevistas. En ellas Buñuel realiza un recorrido exhaustivo por toda su filmografía por la lucidez y genialidad que le caracterizan. Nos encontramos, sin duda, ante el testamento cinematográfico del universal cineasta aragonés, y seguramente, el libro más completo sobre su obra.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades