• CRONICAS DE BRUJERIA

    UN VIAJE POR LA ESPAÑA DE LAS BRUJAS COLECCIÓN MILENIO, 2

    ECHAZARRA ARTAZA, ENRIQUE AGUILAR Ref. 9788403097810 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    «A las brujas se les ha atribuido fama de haber cometido las más formidables tropelías que pueda soñar el hombre... Fama que con suma probabilidad nunca merecieron», así se expresaba el historiador Julio Caro Baroja en las páginas de una de sus obras dedicada al fenómeno de las brujas. La bruja, en ...
    Ancho: 150 cm Largo: 240 cm Peso: 290 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    16,50 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-03-09781-0
    • Data d'edició : 01/03/2007
    • Idioma : CAS
    • Autors : ECHAZARRA ARTAZA, ENRIQUE
    • Nª de pàgines : 200
    • Col·lecció : COLECCION MILENIO
    • Nº de col·lecció : 14429
    • Any d'edició : 2007
    «A las brujas se les ha atribuido fama de haber cometido las más formidables tropelías que pueda soñar el hombre... Fama que con suma probabilidad nunca merecieron», así se expresaba el historiador Julio Caro Baroja en las páginas de una de sus obras dedicada al fenómeno de las brujas. La bruja, en el imaginario popular, es una mujer malvada, de siniestro aspecto, que adora al diablo y, por tanto, según la mentalidad medieval, debe perecer en la hoguera. Esta interpretación hunde sus raíces en los procesos contra la brujería impulsados por la Inquisición. Pero el verdadero origen de la brujería es anterior. Hasta que las autoridades eclesiásticas satanizaron a algunas mujeres denominándolas «brujas», éstas eran personas que tenían un importante papel en las comunidades rurales donde se practicaba el culto a religiones ancestrales.





    En Crónicas de brujería -una investigación donde tienen cabida tanto crónicas históricas como leyendas y tradiciones- se muestran las claves para entender estos orígenes y preguntarnos, con inquietud, qué queda de ese pasado.





    Audio: Crónicas de brujería, en Milenio 3

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades