• MAGIA DEL PENDULO PARA PRINCIPIANTES, LA

    LA FUERZA QUE LE PERMITIRA ALCANZAR TODAS SUS METAS

    WEBSTER, RICHARD OBELISCO Ref. 9788497773331 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    LA FUERZA QUE LE PERMITIRÁ ALCANZAR TODAS SUS METAS¡Haz entrar la magia en tu vida! Aprende a utilizar el péndulo para realizar tus deseos.El péndulo es mucho más que una pesa en la extremidad de una cuerda. Se trata, de hecho, de una poderosa herramienta mágica que se utiliza en la adivinación desd...
    Ancho: 155 cm Largo: 235 cm Peso: 304 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    11,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-9777-333-1
    • Data d'edició : 01/12/2006
    • Idioma : CAS
    • Autors : WEBSTER, RICHARD
    • Traductors : CUTANDA MORANT, ANTONIO
    • Nª de pàgines : 192
    • Col·lecció : FENG-SHUI
    • Any d'edició : 2006
    LA FUERZA QUE LE PERMITIRÁ ALCANZAR TODAS SUS METAS

    ¡Haz entrar la magia en tu vida! Aprende a utilizar el péndulo para realizar tus deseos.

    El péndulo es mucho más que una pesa en la extremidad de una cuerda. Se trata, de hecho, de una poderosa herramienta mágica que se utiliza en la adivinación desde hace miles de años. Como fiel escrutador de la verdad, el péndulo puede comunicar con los reinos de lo desconocido y contestar a cualquier tipo de inquietud.
    En este libro, Richard Webster nos explica cómo elegir un péndulo, e incluso cómo fabricar uno personalizado. Nos enseña cómo usarlo y cómo afinar su destreza.
    La magia del péndulo para principiantes nos enseña a utilizar el péndulo en mil y un propósitos prácticos ayudándonos a tomar decisiones, localizar objetos perdidos, resolver problemas de salud, comunicar con los espíritus, explorar vidas pasadas, identificar la propia negatividad, encontrar trabajo, establecer metas y alcanzar objetivos.
    Y, cuando nos sintamos preparados para un nivel más avanzado, con el apoyo del capítulo final, descubriremos el Huna, un sistema poco conocido que practican los Kahunas hawaianos para hacer magia y milagros.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades