• JESUS DE NAZARET

    EDICIÓN ILUSTRADA

    RATZINGER, JOSEPH ESFERA DE LOS LIBROS Ref. 9788497347556 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    «He intentado presentar al Jesús de los Evangelios como el Jesús real, como el ?Jesús histórico? en sentido propio y verdadero. Estoy convencido, y confío en que el lector también pueda verlo, de que esta figura resulta más lógica y, desde el punto de vista histórico, también más comprensible que la...
    Peso: 250 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    60,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-9734-755-6
    • Data d'edició : 01/11/2008
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : RATZINGER, JOSEPH
    • Traductors : BAS ÁLVAREZ, CARMEN
    • Nª de pàgines : 432
    • Col·lecció : LIBRO ILUSTRADO
    • Any d'edició : 2008
    «He intentado presentar al Jesús de los Evangelios como el Jesús real, como el ?Jesús histórico? en sentido propio y verdadero. Estoy convencido, y confío en que el lector también pueda verlo, de que esta figura resulta más lógica y, desde el punto de vista histórico, también más comprensible que las reconstrucciones que hemos conocido en las últimas décadas. Pienso que precisamente este Jesús ?el de los Evangelios? es una figura históricamente sensata y convincente.»


    Benedicto XVI



    «[Estas páginas] están insertas en un extraordinario y suntuoso aparato iconográfico. Será como efectuar un peregrinaje en un mundo de imágenes admirables; será como conseguir un recorrido por una galería de arte que se extiende a través de los siglos».



    «Tenía razón el pintor Marc Chagall cuando afirmaba que, durante siglos, los artistas han mojado su pincel en ese alfabeto de colores de la fe y de la belleza que es la Biblia.


    Y los Evangelios han sido para Occidente una especie de léxico o atlas de símbolos, de figuras, de acontecimientos, de efigies, de iconos, de representaciones. Si tuviésemos que tomar en nuestras manos una enciclopedia o un diccionario de arte (?), descubriríamos un hilo dorado evangélico interrumpido, capaz de transformar el arte en una verdadera «exegesis» libre y creativa del texto sagrado.»


    Del prefacio de Gianfranco Ravasi

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades