• MORTS IL.LUSTRES ALS CEMENTIRIS DE BARCELONA

    TOT EL QUE CAL SABER DELS QUE ENS HAN PRECEDIT

    NOLLA, JAUME/PUIG, MARGARITA ANGLE EDITORIAL Ref. 9788496970144 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Més d'un centenar d'històries dels personatges més il·lustres que reposen als nostres cementiris.Qui van ser i on són enterrades les principals personalitats del món de la cultura, de les ciències i de la política que avui reposen en els nou cementiris de la ciutat de Barcelona, uns autèntics museus...
    Ancho: 145 cm Largo: 230 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    17,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-96970-14-4
    • Data d'edició : 01/11/2007
    • Idioma : CAT
    • Autors : NOLLA, JAUME/PUIG, MARGARITA
    • Nª de pàgines : 256
    • Col·lecció : EL FIL D'ARIADNA
    • Nº de col·lecció : 26
    • Any d'edició : 2007
    Més d'un centenar d'històries dels personatges més il·lustres que reposen als nostres cementiris.



    Qui van ser i on són enterrades les principals personalitats del món de la cultura, de les ciències i de la política que avui reposen en els nou cementiris de la ciutat de Barcelona, uns autèntics museus a l'aire lliure que ens descobreixen, amb una visió fresca i inèdita, Jaume Nolla i Margarita Puig.

    'La llàstima és que del cementiri, no se n'ha fet propaganda. La gent no hi va. Bé, hi van quan són morts, però és clar, quan un és mort, no veu res al cementiri', deia l'humorista Joan Capri, que reposa al nínxol 4384, del sisè pis del novè departament del cementiri de Les Corts.

    Els autors d'aquest llibre pensen, que cal anar als cementiris i recordar persones que ens han precedit, tant els propis, com els difunts dels altres o com els personatges cèlebres que es proposen en aquest llibre. Una obra que recorda pensaments, vivències, maneres de fer dels que han habitat aquest món abans que nosaltres i que poden ser de molta ajuda i d'inspiració per als vius.

    Tots els secrets dels nou cementiris barcelonins, tots els morts il·lustres que hi descansen i les formes, de vegades sorprenents, com van trobar la mort, són una original i alhora diferent visió de la història de Barcelona.



    Jaume Nolla

    És guionista del personatge radiofònic Sr. Marcel·lí, en el programa Versió RAC 1. Juntament amb el senyor Marcel·lí, i sota dictat seu, ha publicat els llibres Endavant les atxes (2003) i No 'nem bé (2007).



    Margarita Puig

    Periodista de La Vanguardia, autora de guies supervendes, la darrera de les quals, Última guía de restaurantes de Barcelona donde nunca te han llevado.



    Maurici Bellmunt

    És dibuixant, pintor, dissenyador gràfic i escriptor. El 2005 publica G.O.T. (Gobierno Oculto de la Tierra).

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades