• HUGO CHAVEZ SIN UNIFORME

    UNA HISTORIA PERSONAL

    MARCANO, CRISTINA - BARRERA TYSZKA, ALBERTO DEBATE Ref. 9788483066546 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    En esta biografía política y humana, los autores, avezados periodistas, han logrado mantenerse a distancia, con una mirada objetiva, frente a la realidad polarizada que vive hoy Venezuela, ofreciendo a los lectores una reflexión aguda y real sobre la figura del presidente Chávez. Como bien apunta el...
    Dimensions: 230 x 150 x 28 cm Peso: 560 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    19,50 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-8306-654-6
    • Data d'edició : 01/04/2006
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : MARCANO, CRISTINA - BARRERA TYSZKA, ALBERTO
    • Nª de pàgines : 400
    • Col·lecció : C846548
    • Nº de col·lecció : 018027
    • Any d'edició : 2006
    En esta biografía política y humana, los autores, avezados periodistas, han logrado mantenerse a distancia, con una mirada objetiva, frente a la realidad polarizada que vive hoy Venezuela, ofreciendo a los lectores una reflexión aguda y real sobre la figura del presidente Chávez. Como bien apunta el escritor y periodista argentino Tomás Eloy Martínez, «los documentos que aportan Marcano y Barrera son abundantes e inesperados: desde centenares de entrevistas, incluyendo una, crucial, a Herma Marksman, la profesora de historia que fue amante de Chávez durante los nueve años previos a su ascenso al poder, hasta un cuadro de índices sociales, una bibliografía exhaustiva y fragmentos del diario íntimo que Chávez llevó hasta hace menos de una década». Demócrata o dictador, demagogo o líder carismático, esta biografía descubre la personalidad y los requiebros humanos de Hugo Chávez, sin duda uno de los líderes más importantes de América Latina. Un presidente destinado, si un terremoto político o electoral no lo impide, a convertirse en una referencia de una parte del movimiento antiglobalización en el mundo.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades