• REGINA BEATISSIMA , LA LEYENDA NEGRA DE ISABEL LA CATOLICA

    LA LEYENDA NEGRA DE ISABEL LA CATÓLICA

    ATIENZA, JUAN G ESFERA DE LOS LIBROS Ref. 9788497340731 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    ¿Santa o pecadora? En este ensayo, Juan G. Atienza indaga en las páginas más oscuras de la vida y del quehacer de la Reina Católica. Una mujer signada por el ansia de poder, que no dudó en salvar cualquier obstáculo para alcanzarlo.Distintos hechos luctuosos allanaron su camino:?El sospechoso fallec...
    Ancho: 160 cm Largo: 240 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    18,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-9734-073-1
    • Data d'edició : 01/09/2002
    • Idioma : CASTELLA
    • Autors : ATIENZA, JUAN G
    • Nª de pàgines : 416
    • Col·lecció : HISTORIA DIVULGATIVA
    • Nº de col·lecció : 3506
    • Any d'edició : 2002
    ¿Santa o pecadora? En este ensayo, Juan G. Atienza indaga en las páginas más oscuras de la vida y del quehacer de la Reina Católica. Una mujer signada por el ansia de poder, que no dudó en salvar cualquier obstáculo para alcanzarlo.


    Distintos hechos luctuosos allanaron su camino:


    ?El sospechoso fallecimiento de su hermano, el infante Alfonso, que dirimió la cuestión sucesoria.


    ?Las extrañas circunstancias de la muerte de don Pedro Girón, el brutal maestre de Alcántara, cuando se encontraba de camino de sus esponsales con la princesa, a quien no le convenía este enlace.


    ?O la del mismo rey Enrique IV en la Navidad de 1473, que motivo su inmediata y nada improvisada proclamación como soberana.


    Además, un matrimonio por razón de Estado, con un Trastámara, que contribuiría a engrandecer principalmente el reino de Castilla con una activa política imperialista; el establecimiento de la Santa Inquisición, que provocó una atmósfera de terror generalizado; la dramática expulsión de los judíos habitantes de la Península desde tiempos inmemoriales... Son algunos de los episodios revisados a la luz de nuevas investigaciones.


    Un estudio crítico, en el polémico marco de su proceso de beatificación, que examina la controvertida vida y reinado de una Reina mesiánica y devota, quien sentó las bases de un Estado teocrático imperialista. El autor indaga en los aspectos más negros de su política y existencia, muchas veces solapados por diferentes intereses y corrientes históricas, tan alejados de cualquier aureola de santidad que sirviera de modelo ejemplar a los católicos.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades