• VIDA PLENA QUATRE MEDITACIONS SOBRE LA FELICITAT

    QUATRE MEDITACIONS SOBRE LA FELICITAT

    HAMPE, MICHAEL GALAXIA GUTENBERG Ref. 9788481098754 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Des de fa una eternitat, polítics, líders religiosos i filòsofs intenten determinar quina és la doctrina correcta per assolir la vida plena. La pregunta, però, és més aviat si aquesta doctrina general existeix realment. El filòsof Michael Hampe ha intentat respondre aquesta pregunta mitjançant un ex...
    Dimensions: 213 x 133 x 22 cm Peso: 410 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    23,50 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-8109-875-4
    • Encuadernació : CARTONÉ
    • Data d'edició : 01/09/2010
    • Idioma : Catalán
    • Autors : HAMPE, MICHAEL
    • Nª de pàgines : 280
    • Col·lecció : LLIBRES EN CATALÀ
    • Any d'edició : 2010
    Des de fa una eternitat, polítics, líders religiosos i filòsofs intenten determinar quina és la doctrina correcta per assolir la vida plena. La pregunta, però, és més aviat si aquesta doctrina general existeix realment. El filòsof Michael Hampe ha intentat respondre aquesta pregunta mitjançant un experiment inte·lectual. Quatre assajos basats en quatre tradicions filosòfiques diferents exposen quatre propostes per assolir l'objectiur de la vida plena: a través de la raó, de la immersió espiritual, del distanciament escèptic del món o de la confiança en les relacions harmòniques entre els homes i els objectes. En realitat, cap d'aquestes quatre posicions no du a la vida plena, però justament allà on es contradiuen s'hi insinua la possibilitat d'una existència feliç, basada en una vida que s'ha alliberat dels imperatius doctrinarisi que s'abandona a la contemplació del món. Sense les experiències personals concretes, però, aquestes reflexions serien un mer foc d'encenalls. Per això Hampe ha articulat aquests asssajos al voltant d'una història que li permet reflexionar sobre les meditacions filosòfiques que s'hi exposen des de les perspectives d'una vida feliç i d'una altra de fracassada. El resultat és una obra mestra de la filosofia narrativa, escrit en un estil apassionant i amb gran claredat de pensament.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades