• DE ANTIQUITATE LEGUM

    FERRER, JOAN RAMON EDICIONS VITEL.LA Ref. 9788493529536 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    L?obra De Antiquitate Legum (1448) del barceloní Joan Ramon Ferrer ens ha arribat en un manuscrit únic de la Biblioteca Nacional de Catalunya (ms. 614). El llibre consta de dos discursos precedits d'una dedicatòria del mateix autor a Pedro de Urrea, arquebisbe de Tarragona. Els discursos mostren la ...
    Dimensions: 230 x 150 x 14 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    18,50 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-935295-3-6
    • Data d'edició : 01/12/2006
    • Idioma : Catalán
    • Autors : FERRER, JOAN RAMON
    • Nª de pàgines : 186
    • Col·lecció : STUDIA HUMANITATIS
    • Nº de col·lecció : 1
    • Any d'edició : 2006
    L?obra De Antiquitate Legum (1448) del barceloní Joan Ramon Ferrer ens ha arribat en un manuscrit únic de la Biblioteca Nacional de Catalunya (ms. 614). El llibre consta de dos discursos precedits d'una dedicatòria del mateix autor a Pedro de Urrea, arquebisbe de Tarragona. Els discursos mostren la controvèrsia acadèmica que va protagonitzar Joan Ramon Ferrer amb l?estudiant de lleis Antonio Sículo per demostrar que les lleis compilades al Digest no podien ser anteriors a l?any 162 després de Crist, en contra del que afirmava el seu oponent.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades