• OCTAVIO PAZ OBRAS COMPLETAS IV PRIVILEGIOS DE LA VISTA

    OBRAS COMPLETAS. VOL.IV

    PAZ, OCTAVIO GALAXIA GUTENBERG Ref. 9788481092066 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    El cuarto tomo de la obra completa de Octavio Paz: Los privilegios de la vista, reúne en dos partes los brillantes escritos del autor sobre las artes visuales de México y del mundo. Con notas que van desde 1940 hasta poco antes de su muerte, estos escritos, a la vez reflexivos y pasionales, dan cuen...
    Dimensions: 214 x 140 x 40 cm Peso: 900 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    41,50 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-8109-206-6
    • Encuadernació : CARTONÉ
    • Data d'edició : 01/09/2002
    • Idioma : CASTELLA
    • Autors : PAZ, OCTAVIO
    • Nª de pàgines : 1160
    • Col·lecció : OPERA MUNDI
    • Any d'edició : 2002
    El cuarto tomo de la obra completa de Octavio Paz: Los privilegios de la vista, reúne en dos partes los brillantes escritos del autor sobre las artes visuales de México y del mundo. Con notas que van desde 1940 hasta poco antes de su muerte, estos escritos, a la vez reflexivos y pasionales, dan cuenta de la ®invencible atracción¯ que el Octavio Paz sintió por las artes plásticas desde muy joven. En la primera parte del volumen se recogen los artículos que el autor dedicó a la pintura de su país desde sus comienzos hasta la época contemporánea, con capítulos sobre el arte precolombino, los modernos, la pintura mural y el arte contemporáneo. En la segunda parte se recopilan sus escritos sobre artistas internacionales, entre ellos, Marcel Duchamp, Roberto Matta, Pierre Alechinsky y Rob Rauschenberg, entre muchos otros.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades