• AGENDA DE LAS BRUJAS 2011

    LLEWELLYN OBELISCO Ref. 9788497776585 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    La Agenda 2011 de las Brujas es una herramienta indispensable en el día a día de la ocupada bruja moderna que necesita emplear sus poderes mágicos para organizarse en armonía con las energías de la naturaleza. Gracias a ella, descubrirás tus poderes ocultos y tu gran potencial de energía femenina.¡O...
    Ancho: 135 cm Largo: 210 cm Peso: 179 gr
    No disponible
    9,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-9777-658-5
    • Data d'edició : 01/06/2010
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : LLEWELLYN
    • Nª de pàgines : 144
    • Col·lecció : BRUJAS
    • Nº de col·lecció : 09
    • Any d'edició : 2010
    La Agenda 2011 de las Brujas es una herramienta indispensable en el día a día de la ocupada bruja moderna que necesita emplear sus poderes mágicos para organizarse en armonía con las energías de la naturaleza. Gracias a ella, descubrirás tus poderes ocultos y tu gran potencial de energía femenina.





    ¡Organiza el año en sintonía con los poderes mágicos de la naturaleza!





    La Agenda 2011 de las Brujas te ayudará a apreciar todos los regalos que te ofrecen las estaciones a través de los sabios consejos de brujas, magos y paganos: recetas y hierbas tradicionales para cada estación, correspondencias cromáticas, los mejores días para plantar o recolectar, los signos y las fases lunares y el movimiento de los planetas. Además, incluye los artículos de tus autores wicca favoritos, entre ellos, Elizabeth Barrette, Dallas Jennifer Cobb, Ellen Dugan, Magenta Griffith, Elizabeth Hazel y Jennifer Hewitson. ¡Aprovecha la ayuda mágica de las brujas para organizar día a día tus actividades!





    Una agenda que ya es todo un clásico y cautiva a las brujas de todo el mundo.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades