• AUDICIO I LLENGUATGE TEMARI VOL.2 COS DE MESTRES

    OPOSICIONES PARA PROFESORES. MAESTROS

    SANCHEZ, MARIA JOSE CEP EDITORIAL Ref. 9788483548684 Ver otros productos del mismo autor
    >El volum que l'opositor té ara a les seves mans, pertany a la col·lecció que l'editorial CEP, en col·laboració amb l'IVEP, Institut Valencià d'Educació Professional, presenta per a la correcta preparació de les oposicions del Cos de Mestres en l'especialitat de Audició i Llenguatge.En l'elaboració ...
    Peso: 250 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    36,50 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-8354-868-4
    • Data d'edició : 01/12/2006
    • Idioma : CAT
    • Autors : SANCHEZ, MARIA JOSE
    • Nª de pàgines : 276
    • Any d'edició : 2006
    >El volum que l'opositor té ara a les seves mans, pertany a la col·lecció que l'editorial CEP, en col·laboració amb l'IVEP, Institut Valencià d'Educació Professional, presenta per a la correcta preparació de les oposicions del Cos de Mestres en l'especialitat de Audició i Llenguatge.





    En l'elaboració dels temes s'ha cuidat especialment, no sols l'adequat nivell científic que ha de caracteritzar el nivell exigit a l'oposició, sinó també i amb especial atenció, la claredat expositiva i la coherència pedagògica de l'obra, la qual cosa permet establir la diferència entre un temari que desenvolupa uns continguts tècnics i un obra de caràcter didàctic que desenvolupa un temari tècnicament correcte. Per això i d'acord amb la resta dels títols publicats, al final de cada tema s'incorpora un guió-resum.





    Finalment, esmentar que els autors d'aquesta obra són professionals de reconegut prestigi en el món docent, alguns fins i tot, membres de Tribunals Qualificadors d'oposicions el que és una garantia per a l'opositor que en aquests textos trobarà continguts totalment actualitzats i útils per a les pròximes convocatòries.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades