• TERAPIA DEL YOGA TAILANDES, LA

    UNA TRADICION AYURVEDICA

    MOODY, EMILY ROBIN BOOK Ref. 9788479278847 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    El masaje tailandés es una terapia corporal dinámica durante la cual el terapeuta guía al paciente en una serie de posturas de yoga mientras manipula y masajea los puntos de presión y las líneas de energía de su cuerpo. La unión de ambas actividades tiene como resultado un tratamiento que alivia la ...
    Ancho: 170 cm Largo: 240 cm Peso: 560 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    19,95 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-7927-884-7
    • Data d'edició : 01/06/2007
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : MOODY, EMILY
    • Traductors : ARRO FÀBREGA, FRANCESC
    • Nª de pàgines : 272
    • Col·lecció : ALTERNATIVAS
    • Nº de col·lecció : 4108
    • Any d'edició : 2007
    El masaje tailandés es una terapia corporal dinámica durante la cual el terapeuta guía al paciente en una serie de posturas de yoga mientras manipula y masajea los puntos de presión y las líneas de energía de su cuerpo. La unión de ambas actividades tiene como resultado un tratamiento que alivia la tensión muscular, mejora la circulación sanguínea, reactiva el sistema inmunológico y equilibra energéticamente el cuerpo. Este sistema único y transformativo de curación, que cuenta cada vez con más adeptos en Occidente, goza de gran predicamento en Tailanda, en cuyos templos se desarrolló hace muchos siglos como resultado de una mezcla de asanas de yoga, principios ayurvédicos y ejercicios de artes marciales.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades