• ORGANIZACION ETICA DE LA ESCUELA Y LA TRANSMISION DE VALORES

    DUART, JOSEP MARIA PAIDOS Ref. 9788449307263 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Gestionar de forma ética la escuela es educar plenamente desde la organización. Este libro pone de manifiesto la importancia de la reflexión ética en la acción directiva y en la organización de la escuela. La educación de los valores no se vehicula únicamente a través del aula sino que tiene en la e...
    Ancho: 140 cm Largo: 220 cm Peso: 190 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    12,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-493-0726-3
    • Data d'edició : 01/11/2003
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : DUART, JOSEP MARIA
    • Nª de pàgines : 160
    • Col·lecció : PAPELES DE PEDAGOGÍA
    • Nº de col·lecció : 2880
    • Any d'edició : 2003
    Gestionar de forma ética la escuela es educar plenamente desde la organización. Este libro pone de manifiesto la importancia de la reflexión ética en la acción directiva y en la organización de la escuela. La educación de los valores no se vehicula únicamente a través del aula sino que tiene en la escuela, como organización, su mayor caja de resonancia educativa. Josep Maria Duart parte del análisis de la escuela desde la perspectiva del aprendizaje organizativo y propone la coherencia en la acción educativa, junto con la responsabilidad y el respeto, como los valores básicos de la gestión ética reflexiva de la escuela. El autor, a partir de su experiencia profesional, expone diversas líneas de acción que permiten el desarrollo de la gestión ética en la escuela.


    Josep Maria Duart es doctor en Pedagogía. Actualmente es subdirector académico y profesor-consultor de Organización del Centro Escolar en la Universidad Oberta de Catalunya. Ha impartido la docencia en todos los niveles educativos y ha ejercido como director de centro, además de realizar numerosos asesoramientos en diferentes escuelas. Es miembro de los equipos de investigación en Educación y Valores de las universidades Autónoma de Barcelona y Ramon Llull.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades