• INVITADO SORPRESA, EL

    BOUILLIER, GREGOIRE MONDADORI ESPAÑA Ref. 9788439721246 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Cuando una tarde sombría de 1990 suena el teléfono, Grégoire Bouillier no puede imaginar que quien lo llama es la mujer que lo abandonó años atrás sin mediar palabra. Como tampoco puede adivinar el motivo de la llamada: nada de disculpas o explicaciones, sino una invitación para una fiesta de cumple...
    Dimensions: 197 x 115 x 16 cm Peso: 249 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    11,90 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-397-2124-6
    • Data d'edició : 01/06/2008
    • Idioma : SPA
    • Autors : BOUILLIER, GREGOIRE
    • Traductors : TUSET MAYORAL, VICENTE;
    • Nª de pàgines : 136
    • Col·lecció : GM21246
    • Nº de col·lecció : 101101
    • Any d'edició : 2008
    Cuando una tarde sombría de 1990 suena el teléfono, Grégoire Bouillier no puede imaginar que quien lo llama es la mujer que lo abandonó años atrás sin mediar palabra. Como tampoco puede adivinar el motivo de la llamada: nada de disculpas o explicaciones, sino una invitación para una fiesta de cumpleaños. De una mujer a la que ni siquiera conoce, la artista Sophie Calle. Esta es la historia real de cómo un hombre superó una pérdida amorosa, aprendió a amar de nuevo, recobró su fe en la literatura y se gastó el dinero de un mes de alquiler en una botella de Margaux del 64....

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades