• CIRCULO DE SANGRE

    DELAFOSSE, JEROME PUZZLE (JA NO EXISTEIX)!!!!!!! Ref. 9788496689435 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Hammerfest Hospital, NoruegaNatham Fall, miembro de una expedición polar, permanece ingresado en coma a consecuencia de un accidente. Ha perdido la memoria, nadie le reclama y desconoce su identidad. Biblioteca Malatestiana, Cesena, ItaliaUn especialista en textos antiguos descifra un manuscrito del...
    Peso: 260 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    8,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-96689-43-5
    • Data d'edició : 01/05/2007
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : DELAFOSSE, JEROME
    • Traductors : RUBIO FERNÁNDEZ, MÓNICA
    • Nª de pàgines : 352
    • Col·lecció : PUZZLE 239
    • Nº de col·lecció : 239
    • Any d'edició : 2007
    Hammerfest Hospital, Noruega


    Natham Fall, miembro de una expedición polar, permanece ingresado en coma a consecuencia de un accidente. Ha perdido la memoria, nadie le reclama y desconoce su identidad.

    Biblioteca Malatestiana, Cesena, Italia


    Un especialista en textos antiguos descifra un manuscrito del siglo XVII que revela una terrible maldición. Una maldición que ha viajado a través de los tiempos hasta la actualidad.

    Monasterio de Gebel Barkal, desierto de Nubia, Sudán


    El Círculo de Sangre, un culto nacido en la oscuridad de los tiempos, se prepara para propagar en el mundo un virus incontrolable.


    Sólo Nathan Falh puede descifrar las claves del misterioso manuscrito, detener el Círculo de Sangre y prevenir la fatal maldición que se cierne sobre la humanidad. Pero para ello deberá recuperar la memoria e iluminar un terrorífico pasado: el suyo propio.

    El tiempo corre en su contra...

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades