• EDAD DE ORO LA

    VIDAL, GORE MONDADORI ESPAÑA Ref. 9788439708278 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    La edad de oro narra la historia de la saga de los Sanford, una familia de Washington D.C. perteneciente al ala izquierdista del Partido Demócrata. Los hermanos Sanford, Caroline y Blaise, son propietarios del Washington Tribune, un diario demócrata liberal que hace la competencia al Washington Post...
    Ancho: 140 cm Largo: 230 cm Peso: 619 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    18,90 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-397-0827-8
    • Data d'edició : 01/01/2002
    • Idioma : CASTELLA
    • Autors : VIDAL, GORE
    • Traductors : ECHEVARRÍA PÉREZ, AURORA
    • Nª de pàgines : 477
    • Col·lecció : LITERATURA
    • Nº de col·lecció : 2754
    • Any d'edició : 2002
    La edad de oro narra la historia de la saga de los Sanford, una familia de Washington D.C. perteneciente al ala izquierdista del Partido Demócrata. Los hermanos Sanford, Caroline y Blaise, son propietarios del Washington Tribune, un diario demócrata liberal que hace la competencia al Washington Post.
    La novela arranca en 1944, con América dividida entre los intervencionistas y quienes quieren mantener el país alejado de la guerra de Europa. La cuestión se vuelve crucial para decidir quién será el próximo presidente. Roosevelt se mantiene ambiguo, aunque finalmente gana las primarias.
    Poco tiempo después, Peter Sanford, hijo de Blaise, funda junto a Caroline una revista izquierdista llamada La Idea Americana. Peter y Caroline investigan las intrigas políticas de Roosevelt, descubriendo que el ataque a Pearl Harbor se pudo haber evitado y que la ofensiva de Japón fue provocada por Estados Unidos.
    Terminada la guerra, Peter confía en una nueva edad dorada. Sin embargo nada de eso sucede: en la era Truman ya no hay posibilidades de disidencia.



    «La edad de oro es el final de la magnífica serie de novelas históricas o historias novelizadas.»
    Gabriel García Márquez

    «El mejor escritor de novela histórica vivo.»
    Anthony Burguess

    «El ingenio y el humor de Gore Vidal alcanzan niveles inimaginables.»
    El Mundo

    «Leyendo a Gore Vidal se puede disfrutar conjuntamente de una buena novela y de una penetrante lección de historia crítica.»
    El País

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades