• MORDAKE O LA CONDICION INFAME

    O LA CONDICIÓN INFAME

    GRACIA, IRENE DEBATE Ref. 9788483063880 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    ¿El hombre y la mujer son algo más que un disfraz el uno para el otro? ¿En qué lugar del cerebro o en qué lugar de la piel? ¿Cómo ve el hombre a la mujer? ¿Cómo ve la mujer al hombre? ¿Podría fundirse la mirada masculina y femenina en una única mirada tan sombría como luminosa? ¿Qué le ocurriría a u...
    Ancho: 150 cm Largo: 220 cm Peso: 420 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    15,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-8306-388-0
    • Encuadernació : CARTONÉ
    • Data d'edició : 01/02/2001
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : GRACIA, IRENE
    • Nª de pàgines : 192
    • Col·lecció : NARRATIVA
    • Nº de col·lecció : 2098
    • Any d'edició : 2001
    ¿El hombre y la mujer son algo más que un disfraz el uno para el otro? ¿En qué lugar del cerebro o en qué lugar de la piel? ¿Cómo ve el hombre a la mujer? ¿Cómo ve la mujer al hombre? ¿Podría fundirse la mirada masculina y femenina en una única mirada tan sombría como luminosa? ¿Qué le ocurriría a un ser cuyo cuerpo fuese el campo de batalla donde se enfrentan las dos caras de la moneda humana? ¿Qué le ocurriría a un ser que fuese un hombre manifiesto y a la vez una mujer secreta que desde la oscuridad interpreta las más alucinantes canciones de amor? En una familia inglesa de finales del XIX nace Edward Mordake, un niño precioso con una extraña y monstruosa peculiaridad: en la parte posterior de su cabeza está la cara de una bella mujer, una cara, según las crónicas, adorable como un sueño, horrible como un demonio. Partiendo de este hecho, la novela nos irá dando cuenta de las relaciones conflictivas entre esas dos personas, Edward y Edwardina, que comparten un mismo cuerpo, cada uno con su sensibilidad, cada uno con sus sentimientos, cada uno con sus necesidades.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades