• DIAGNOSTICO DE ENFERMERIA. APLICACIONES A LA PRACTICA CLINIC

    APLICACIONES A LA PRACTICA CLINICA

    JUALL CARPENITO,LYNDA MCGRAW-HILL - INTERAMERICANA D Ref. 9788448604837 Ver otros productos del mismo autor
    Texto clásico y de referencia continua en los procesos de enfermería. Contiene las últimas actualizaciones de la NANDA con las modificaciones de los diagnósticos ya existentes. Los Grupos Diagnósticos contribuyen a precisar el diagnóstico para cada paciente. Como novedad presenta nuevas agrupacio...
    Dimensions: 280 x 220 x 46 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    83,50 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-486-0483-7
    • Data d'edició : 01/11/2002
    • Idioma : CAS
    • Autors : JUALL CARPENITO,LYNDA
    • Traductors : MORENO ECHANOVE, MARÍA JOSÉA J
    • Nª de pàgines : 900
    • Any d'edició : 2002
    Texto clásico y de referencia continua en los procesos de enfermería. Contiene las últimas actualizaciones de la NANDA con las modificaciones de los diagnósticos ya existentes. Los Grupos Diagnósticos contribuyen a precisar el diagnóstico para cada paciente. Como novedad presenta nuevas agrupaciones y clases taxonómicas. Enfoque práctico que ayuda a aplicar los diagnósticos de enfermería al marco clínico. Obra de referencia internacional e imprescindible para la enfermeria actual. Cada diagnóstico viene acompañado de los correspondientes resultados seleccionados de la clasificación NOC (clasificación de los resultados del paciente sensible a las intervenciones de enfermería) y de las intervenciones de la NIC (intervenciones independientes y en colaboración con otros profesionales de la salud).

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades