• EXPROPIACIÓ INDEGUDA

    COTET, TONI BARCANOVA EDITORIAL Ref. 9788448921606 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    En Pere Gomis és un noi que ha acabat 1r de Batxillerat. És bon estudiant, toca el baix elèctric de meravella i és el petit de tres germans. La seva vida es mou entre ambients ben diferents: la colla d ' amics de l ' institut, la penya que es congrega al bar El Puerto i la gent del Taller ...
    Dimensions: 210 x 140 x 11 cm Peso: 200 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    9,80 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-489-2160-6
    • Data d'edició : 01/05/2008
    • Idioma : CAT
    • Autors : COTET, TONI
    • Nª de pàgines : 176
    • Col·lecció : ANTAVIANA NOVA
    • Any d'edició : 2008
    En Pere Gomis és un noi que ha acabat 1r de Batxillerat. És bon estudiant, toca el baix elèctric de meravella i és el petit de tres germans. La seva vida es mou entre ambients ben diferents: la colla d ' amics de l ' institut, la penya que es congrega al bar El Puerto i la gent del Taller Musical.
    Són els primers dies de l ' estiu i en Pere viurà una sèrie de fets que marcaran la seva vida. Coneixerà en Frank, un magnífic bateria amb qui encetarà un grup de rock, i, sobretot, descobrirà una noia: la Sara. A més, haurà de viure i patir un problema que afecta la seva família i tot el veïnat: l ' expropiació d ' habitatges per poder construir la futura estació del metro. Això significarà una lluita per intentar evitar aquesta decisió de l ' Ajuntament, i la persona més implicada en aquesta lluita serà en Cinto Gomis, el pare d ' en Pere, que s ' erigirà com a representant dels veïns afectats.
    Dins d ' aquesta trama, " Expropiació indeguda " se ' ns mostra com una novel·la on conviuen una sèrie d ' ingredients: l ' amistat, l ' amor, la injustícia, les extorsions, les traïcions i una preocupació de molta actualitat entre els joves, i no tan joves, com és el problema de l ' encariment desmesurat de l ' habitatge.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades