• CYPE 2010

    MANUAL INPRESCINDIBLE

    REYES RODRIGUEZ, ANTONIO MANUEL ANAYA MULTIMEDIA Ref. 9788441526600 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    El programa de Instalaciones ha sido concebido para realizar el diseño y el cálculo de instalaciones de edificios de tipología y usos muy variados. Además, permite comprobar que el diseño del edificio y sus recursos constructivos son conformes a los Documentos Básicos del Código Técnico de la Edific...
    Dimensions: 225 x 175 x 24 cm Peso: 250 gr
    No disponible
    26,70 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-415-2660-0
    • Data d'edició : 01/10/2009
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : REYES RODRIGUEZ, ANTONIO MANUEL
    • Nª de pàgines : 416
    • Col·lecció : MANUALES IMPRESCINDIBLES
    • Nº de col·lecció : 204
    • Any d'edició : 2009
    El programa de Instalaciones ha sido concebido para realizar el diseño y el cálculo de instalaciones de edificios de tipología y usos muy variados. Además, permite comprobar que el diseño del edificio y sus recursos constructivos son conformes a los Documentos Básicos del Código Técnico de la Edificación. Todo con la máxima fiabilidad de cálculo y los mejores listados y planos justificativos.



    Este libro recoge criterios de diseño en orden a satisfacer las exigencias normativas y a conseguir instalaciones eficientes. Encontrará múltiples referencias a la normativa vigente para buscar el porqué de cada criterio e innumerables consejos para conseguir estos objetivos. Destaca la relevancia de llegar a la redacción del proyecto del edificio según el CTE y otros reglamentos externos a él.



    Un manual ideal que sirve por fin como bibliografía básica de cualquier curso sobre el tema. Realizado en 18 capítulos, desarrolla un ejemplo de edificio plurifamiliar con oficinas, que se va dotando de todas las instalaciones y justificaciones procedentes.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades