• 101 TECNICAS PARA PROMOVER TU WEB

    EDICION 2009

    SWEENEY, SUSAN ANAYA MULTIMEDIA Ref. 9788441525108 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Existen millones de sitios Web que venden productos diariamente por Internet y que compiten por obtener visitantes. ¿Cómo obtiene los resultados que busca? Disponer de un sitio Web es estupendo, pero no tiene sentido si nadie lo conoce, por ello necesitará formular una estrategia de marketing para I...
    Dimensions: 226 x 175 x 23 cm Peso: 682 gr
    No disponible
    35,70 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-415-2510-8
    • Data d'edició : 01/01/2009
    • Idioma : CASTELLANO
    • Autors : SWEENEY, SUSAN
    • Traductors : GÓMEZ CELADOR, JOSÉ LUIS
    • Nª de pàgines : 416
    • Col·lecció : TITULOS ESPECIALES (ANAYA MULTIMEDIA)
    • Nº de col·lecció : 564
    • Any d'edició : 2009
    Existen millones de sitios Web que venden productos diariamente por Internet y que compiten por obtener visitantes. ¿Cómo obtiene los resultados que busca? Disponer de un sitio Web es estupendo, pero no tiene sentido si nadie lo conoce, por ello necesitará formular una estrategia de marketing para Internet que englobe todos los pasos necesarios para alcanzar su mercado de destino en línea, atraer visitantes a su sitio Web, animarles a adquirir sus productos o servicios y hacerles querer volver.



    Con este libro aprenderá a atraer más a sus clientes potenciales, optimizar su sitio Web para los motores de búsqueda, aprovechar las ventajas del correo electrónico en las ventas de la red, incorporar estrategias de medios de comunicación y de relaciones públicas explosivas, utilizar los sitios de sus competidores para obtener ventaja, desarrollar campañas de marketing viral y con consentimiento o aprender a utilizar estadísticas y análisis de tráfico Web para incrementar ventas, entre otros interesantes aspectos.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades