• DREAMWEAVER CS3

    MANUAL IMPRESCINDIBLE

    VALDES-MIRANDA CROS, CLAUDIA ANAYA MULTIMEDIA Ref. 9788441523654 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Todo el mundo quiere una página Web. El diseño y desarrollo de sitios Web es un tema de actualidad entre los profesionales de la informática. Los técnicos están dispuestos a mostrar sus habilidades creativas al más variado precio. El fenómeno se vislumbra imparable.Dreamweaver CS3 es el estándar ent...
    Dimensions: 226 x 175 x 28 cm Peso: 810 gr
    No disponible
    26,70 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-415-2365-4
    • Data d'edició : 01/01/2008
    • Idioma : CASTELLANO
    • Autors : VALDES-MIRANDA CROS, CLAUDIA
    • Nª de pàgines : 496
    • Col·lecció : MANUALES IMPRESCINDIBLES
    • Nº de col·lecció : 178
    • Any d'edició : 2008
    Todo el mundo quiere una página Web. El diseño y desarrollo de sitios Web es un tema de actualidad entre los profesionales de la informática. Los técnicos están dispuestos a mostrar sus habilidades creativas al más variado precio. El fenómeno se vislumbra imparable.



    Dreamweaver CS3 es el estándar entre los editores Web del mercado, un programa de vanguardia entre las nuevas aplicaciones digitales. La nueva versión CS3 incorpora mejoras sustanciales de flujo de trabajo y productividad, nuevas herramientas CSS, componentes Ajax para generar interfaces de usuario dinámicas e integración avanzada con otros programas de Adobe.



    Si posee buenos textos, imágenes, iconos, elementos multimedia, y su naturaleza es creativa y original, Dreamweaver CS3 proporciona un entorno único y excepcional para la creación de sitios Web. Este libro ofrece un aprendizaje ameno y bien organizado para lograrlo.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades