• DREAMWEAVER MX 2004

    GUTMAN, LAURA ANAYA MULTIMEDIA Ref. 9788441517110 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Dreamweaver MX 2004 supone un salto cualitativo en el campo del desarrollo web. Con las mejoras introducidas el software de Macromedia se convierte en una herramienta integral, que dará soporte al usuario tanto en la construcción de páginas web como en el área del diseño o la gestión y mantenimient...
    Dimensions: 240 x 170 x 60 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    55,90 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-415-1711-0
    • Encuadernació : CARTONÉ
    • Data d'edició : 01/05/2004
    • Idioma : CASTELLA
    • Autors : GUTMAN, LAURA
    • Traductors : ESTUDIO ROJAS-BENARROCH,
    • Nª de pàgines : 1008
    • Col·lecció : LA BIBLIA DE, 04/05/2004
    • Any d'edició : 2004
    Dreamweaver MX 2004 supone un salto cualitativo en el campo del desarrollo web. Con las mejoras introducidas el software de Macromedia se convierte en una herramienta integral, que dará soporte al usuario tanto en la construcción de páginas web como en el área del diseño o la gestión y mantenimiento de sitios.



    La biblia de Dreamweaver MX 2004 se convierte así en el manual de referencia imprescindible en el campo del desarrollo web: además de una recopilación de los temas básicos, se presta especial atención a las nuevas técnicas, trucos y estrategias que pueden ser de gran importancia para el lector.



    Esta obra consigue así mismo mostrar no sólo qué puede hacer el programa, sino también el modo de utilizar sus capacidades para resolver problemas reales, su relación con otras tecnologías web como HTML o JavaScript, o cómo satisfacer la creciente demanda de interactividad y dinamismo en las páginas.



    El CD-ROM adjunto contiene numerosos archivos con ejercicios prácticos y ejemplos que le mostrarán cómo utilizar las distintas funciones de Dreamweaver, así como diversas versiones de evaluación de productos Macromedia, entre ellos Dreamweaver MX 2004, que le permitirá complementar y mejorar la comprensión del libro.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades