• PROGRAMACION AVANZADA CON MICROSOFT VISUAL C++. NET

    KRUGLINSKI, DAVID - SHEPHERD, GEORGE MCGRAW-HILL - INTERAMERICANA D Ref. 9788448137243 Ver otros productos del mismo autor
    Aprenda a escribir código sólido en Visual C++ .NET con esta completa referencia, la última edición del texto más reconocido del mercado. Se trata de una completa guía de programación para desarrolladores con un nivel de conocimientos intermedio-avanzado que quieren crear aplicaciones .NET con Visua...
    Dimensions: 240 x 190 x 40 cm Peso: 1528 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    61,95 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-481-3724-3
    • Data d'edició : 01/07/2003
    • Idioma : CASTELLA
    • Autors : KRUGLINSKI, DAVID - SHEPHERD, GEORGE
    • Traductors : CÓRDOBA HERRALDE, RICARDO DE
    • Nª de pàgines : 864
    • Any d'edició : 2003
    Aprenda a escribir código sólido en Visual C++ .NET con esta completa referencia, la última edición del texto más reconocido del mercado. Se trata de una completa guía de programación para desarrolladores con un nivel de conocimientos intermedio-avanzado que quieren crear aplicaciones .NET con Visual C++ y Microsoft .NET Framework. Enfocado en técnicas de programación, instrucciones y soluciones clave, este libro le muestra las novedades de Visual C++ .NET y le guía por el ciclo de desarrollo de este potente lenguaje. Trata a fondo la sintaxis, las herramientas y la API del lenguaje, además de incorporar consejos expertos y técnicas que le permitirán ahorrar tiempo. Aproveche este completo método didáctico basado en tareas junto a sus habilidades de programación en Microsoft Windows y C++ para producir una nueva generación de aplicaciones Windows y .NET.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades