• POWERPOINT 2002

    OFFICE XP

    PAZ, FRANCISCO ANAYA MULTIMEDIA Ref. 9788441512719 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Microsoft PowerPoint es una aplicación con la que desarrollar presentaciones multimedia que le permitirán exponer todo tipo de temas a una audiencia o simplemente dar información y hacer publicidad de su empresa.PowerPoint 2002, es la nueva versión integrada en la suite Office XP. Incorpora innovaci...
    Dimensions: 230 x 180 x 35 cm Peso: 1005 gr
    No disponible
    39,50 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-415-1271-9
    • Data d'edició : 01/11/2001
    • Idioma : CASTELLA
    • Autors : PAZ, FRANCISCO
    • Nª de pàgines : 608
    • Col·lecció : MANUALES FUNDAMENTALES
    • Any d'edició : 2001
    Microsoft PowerPoint es una aplicación con la que desarrollar presentaciones multimedia que le permitirán exponer todo tipo de temas a una audiencia o simplemente dar información y hacer publicidad de su empresa.



    PowerPoint 2002, es la nueva versión integrada en la suite Office XP. Incorpora innovaciones y mejoras que consolidan esta aplicación como líder indiscutible en su campo. Incluye muchas novedades entre las que destaca la posibilidad del uso de la Web con las presentaciones.



    El Manual Fundamental de PowerPoint 2002, es una referencia completa de la nueva versión del programa de presentaciones más popular para Windows, a la vez que un detallado manual de aprendizaje.



    El CD-ROM adjunto incluye, los ejemplos desarrollados a lo largo del libro, así como un conjunto de aplicaciones que le serán de gran utilidad.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades