• MURCIA

    DURO PÉREZ, RUBÉN ANAYA TOURING CLUB Ref. 9788497764209 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Ciudad amurallada que llegó a contar con 95 torres, debe su desarrollo a la rica vega que riega el río Segura. Conquistada por Alfonso X y reconquistada nuevamente por Jaime I, floreció en el siglo XVIII tras apoyar a los Borbones. Hoy en día, esta ciudad barroca por excelencia se extiende devorando...
    Dimensions: 230 x 126 x 14 cm Peso: 354 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    18,80 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-9776-420-9
    • Data d'edició : 01/02/2007
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : DURO PÉREZ, RUBÉN
    • Nª de pàgines : 184
    • Col·lecció : GUIA TOTAL
    • Any d'edició : 2007
    Ciudad amurallada que llegó a contar con 95 torres, debe su desarrollo a la rica vega que riega el río Segura. Conquistada por Alfonso X y reconquistada nuevamente por Jaime I, floreció en el siglo XVIII tras apoyar a los Borbones.
    Hoy en día, esta ciudad barroca por excelencia se extiende devorando la huerta que le dio origen a cambio de modernidad y cosmopolitismo.
    La capital del barroco, Murcia, tiene como protagonista a la catedral, ya que constituye un compendio de estilos, así como un conjunto artístico de enorme belleza.
    El Mar Menor se ha consagrado como uno de los centros turísticos más importantes del sureste peninsular. Su oferta hotelera, deportiva y recreativa, sus buenas comunicaciones y su belleza atraen cada año a un elevado número de visitantes.
    Además de la riqueza turística que encierra, el Mar Menor y las tierras que lo rodean poseen una importancia ecológica de primer orden. No en vano, sus salinas, en la zona norte, son una de las zonas húmedas más importantes de la península.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades