• PARA QUE SIRVEN LOS SOBRESALIENTES

    ACERTAR EN LA GESTIÓN DE TUS ESTUDIOS

    AUNION, JUAN ANTONIO PLATAFORMA Ref. 9788496981409 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    ¿Resulta práctico y productivo estudiaruna carrera y esforzarse al máximo paralograr un buen expediente si el contextolaboral español está repleto de dificultades?Éstas y otras preguntas similaresson las que analiza este libro que surgede un artículo que recogió las impresionesy conclusiones que el ...
    Peso: 250 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    15,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-96981-40-9
    • Data d'edició : 01/04/2009
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : AUNION, JUAN ANTONIO
    • Nª de pàgines : 0
    • Col·lecció : ACTUAL
    • Any d'edició : 2009
    ¿Resulta práctico y productivo estudiar
    una carrera y esforzarse al máximo para
    lograr un buen expediente si el contexto
    laboral español está repleto de dificultades?
    Éstas y otras preguntas similares
    son las que analiza este libro que surge
    de un artículo que recogió las impresiones
    y conclusiones que el autor obtuvo tras
    tratar con alumnos estas cuestiones tan
    contradictorias.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades