• RUBAYAT

    TRADUCCIÓN DE CLARA JANÉS Y AHMAD TAHERÍ

    JAYYAM, OMAR ALIANZA EDITORIAL Ref. 9788420661230 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Astrónomo, astrólogo, matemático, filósofo, médico y entendido en música a pesar de sus humildes orígenes, OMAR JAYYAM (1048-1132) consiguió conservar una existencia libre, íntegra e incólume en un tiempo y un lugar difíciles para los sabios: la Persia medieval en la que las dinas-tías turcas islami...
    Dimensions: 175 x 111 x 12 cm Peso: 160 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    8,50 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-206-6123-0
    • Data d'edició : 01/04/2007
    • Idioma : CAS
    • Autors : JAYYAM, OMAR
    • Traductors : JANÉS NADAL, CLARA/TAHERÍ, AHMAD MOHAMMAD
    • Nª de pàgines : 208
    • Col·lecció : EL LIBRO DE BOLSILLO - ÁREAS DE CONOCIMI
    • Nº de col·lecció : 5700
    • Any d'edició : 2007
    Astrónomo, astrólogo, matemático, filósofo, médico y entendido en música a pesar de sus humildes orígenes, OMAR JAYYAM (1048-1132) consiguió conservar una existencia libre, íntegra e incólume en un tiempo y un lugar difíciles para los sabios: la Persia medieval en la que las dinas-tías turcas islamizadas de gasnavíes y selyúcidas dejaban campar a sus anchas el fanatismo religioso. Por ello ?y por la concepción de la existencia que expresa? relegó a la clandestinidad la actividad que, a la postre, habría de alumbrar una obra universal y perenne: la poesía. En sus RUBAYAT ?reunidos tan sólo tres siglos después de la muerte del poeta?, Jayyam cantó con sensibilidad oriental al vino y la belleza, el goce del presente siempre fugitivo, la vanidad de la existencia, el aquí y el ahora, expresando en estos brevísimos poemas ?traducidos de forma insuperable en esta versión bilingüe por Clara Janés y Ahmad Taherí? un sentir de la existencia humana desgarrada pero firme y llena de entereza. Las palabras de Jayyam ?dice en su prólogo Clara Janés? «brillan por su pura verdad, una verdad inapelable, como podría ser una calavera o esos huesos que hablan entre gorjeos en ?Miércoles de Ceniza? de T. S. Eliot».

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades