• DETRAS DEL ARCOIRIS EN BUSCA DE TERENCI MOIX

    IBORRA, JUAN RAMON PLANETA Ref. 9788408049456 Ver otros productos de la misma colección Ver otros productos del mismo autor
    Terenci Moix murió la madrugada del miércoles 2 de abril de 2003. Tal día, un año antes, el escritor tuvo una larga jornada de trabajo. Por la mañana, realizó en su casa de Barcelona una sesión fotográfica con el periodista y durante toda la tarde mantuvo una larga entrevista con él. Fueron sus últi...
    Ancho: 260 cm Largo: 180 cm Peso: 1460 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    28,50 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-08-04945-6
    • Data d'edició : 01/03/2004
    • Idioma : Undetermined
    • Autors : IBORRA, JUAN RAMON
    • Nª de pàgines : 464
    • Col·lecció : (FUERA DE COLECCIÓN)
    • Any d'edició : 2004
    Terenci Moix murió la madrugada del miércoles 2 de abril de 2003. Tal día, un año antes, el escritor tuvo una larga jornada de trabajo. Por la mañana, realizó en su casa de Barcelona una sesión fotográfica con el periodista y durante toda la tarde mantuvo una larga entrevista con él. Fueron sus últimos retratos y la última conversación aparecidos en la prensa escrita. Iborra fue fotografiando por los rincones de la casa todo aquello que podría representar el lado de coleccionista y mitómano de Moix. De los cromos de su infancia a los libros sobre Egipto. De sus primeros tebeos a las revistas de destape gay. Carteles rancios de películas, muñecos de Disney, fotos de rodaje de sus actores favoritos... Aquellos eran los mundos de Terenci Moix. Ahora, sin el novelista, aquellas fotografías cobran el valor de la vida y sus palabras se convierten en un testimonio único, desde las que se desvela un Terenci Moix mucho menos conocido y que traspasa el tecnicolor de su arco iris particular. El escritor no desdeña su imagen de transgresor genial. No oculta sus desasosiegos y reflexiona sobre lo que más quiere y lo que más teme.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades