• DESMONTANDO A CELA

    GARCIA, TOMAS LIBERTARIAS Ref. 9788479546205 Ver otros productos del mismo autor
    ¿Quién escribió La Cruz de San Andrés?¿Dé donde proceden los millones que recibe la Fundación Cela? ¿Se vengaba el Nobel de quienes le levantaban la voz? ¿Tuvo "negros" Cela? ¿Cuántos y quienes eran? ¿Hasta qué punto Marina Castaño le exprimió como a un limón? Se ha escrito y se ha hablado, sobre lo...
    Ancho: 130 cm Largo: 200 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc, consultar disponibilitat
    12,50 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-7954-620-5
    • Data d'edició : 01/10/2002
    • Idioma : CASTELLA
    • Autors : GARCIA, TOMAS
    • Nª de pàgines : 256
    • Any d'edició : 2002
    ¿Quién escribió La Cruz de San Andrés?¿Dé donde proceden los millones que recibe la Fundación Cela? ¿Se vengaba el Nobel de quienes le levantaban la voz? ¿Tuvo "negros" Cela? ¿Cuántos y quienes eran? ¿Hasta qué punto Marina Castaño le exprimió como a un limón? Se ha escrito y se ha hablado, sobre los plagios en los que incurrió Camilo José Cela, pero la figura poderosa del Nobel, siempre se impuso por el miedo que imponía o por el respeto que inspiraba. El autor, Tomás García Yebra, partiendo de la noticia destapada en 1999 por el Subdirector de la agencia Colpisa, sobre el supuesto engaño que Camilo José Cela habría llevado a cabo, para obtener el galardón de Planeta, con la obra La Cruz de San Andrés, siguió con la investigación, cuyo resultado es el libro Desmontando a Cela, que está prologado por José Luis de Vilallonga. En este libro el autor habla de la actitud humana y literaria de Camilo José Cela. Fue un hombre singular y contradictorio. Un hombre que cometió errores, pero también un escritor que dejó páginas imborrables. Fue el mejor embajador de sí mismo, y supo ver -como pocos- que el mayor negocio de este mundo consiste en saber explotar la estupidez humana.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al butlletí del Racó del Llibre!

¿Vols conèixer totes les novetats del panorama literari? Subscriu-te al nostre butlletí on t'informarem de les novetats, signatures de llibres i totes les activitats que organitzem al Racó. No t'ho perdis!
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades